Copyright © 2014 Schoppingen.nl

Programma

Datum: Zaterdag 14 september 2019 (en zondag nog Früschoppen voor de achterblijvers)
Plaats: Schoppingen hotel Zum Alten Post

10.30 - 12.00 uur Aankomst bij Zum Alte Post. Koffie/thee met gebak.
 
10.30 - 12.00 uur Welkomstwoordje door organisatie en kort moment van herinnering
 
13.30 uur Brunch/Lunch en 2 drankjes voor iedereen.
 
Tussen
14.30 - 17.00 uur
Rondrit(ten) door Schöppingen en omgeving inclusief bezoek (indien de eigenaren het toestaan) aan de volgende onderdelen:

Vrijwillig en kostenloos:
A. Kamp
B. Bezoek I.F.C.
C. Bezoek L.A.
D. Rondrit Schoppingen en Eggerode.

Om deel te kunnen nemen aan de rondgang op de kazerne dient u zich opgegeven te hebben voor de reünie. Ook dient u voor de zekerheid een identiteitsbewijs mee te nemen.

We beschikken over slechts 2 kleine touringbusjes voor een beperkt aantal personen. We verzoeken u zich zoveel mogelijk, met eigen vervoer, vanaf Zum Alte Post, om 14.45 naar de ingang van de kazerne te begeven. We zullen ons daar verzamelen om, gezamenlijk het kamp te bezichtigen. U kunt NIET op het kamp parkeren. Probeer zoveel mogelijk te carpoolen :-)

We zijn te gast bij de directeur van het huidige asielzoekers centrum. We vragen een ieder zich ook als gast te gedragen en niet de gebouwen te betreden tenzij uitdrukkelijk toegestaan.

Aangezien de mogelijkheid tot het bezoeken uitsluitend tussen 15.00 en 16.00 is, is het van belang dat u op tijd bent.

Verder bestaat de mogelijkheid tot het bezoeken van de Sasse Korn Schnupperfuhrung van 1,5 uur. Kosten bedragen 9,50 per persoon en dient samen met inschrijfgeld te worden voldaan.
Zaterdag tussen
08.30 en 12.00 en
17.30 en 20.00 en 
(Evt) Zondag tussen
08.30 en 12.00
Rondvluchten verzorgd door Arthur Mercier (Indien het weer het toelaat) vanaf vliegveld Metelen boven Schoppingen en omgeving. Opgave vooraf, betaling van de rondvlucht dient ter plekke in contanten te worden voldaan. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers tussen de 50,- en 60,- euro.  

Dit is een unieke mogelijkheid om uw oude woonplaats vanuit de lucht te zien. 

Hier een impressie:  https://www.youtube.com/watch?v=43W9jgvJuao&t=19s
Rondvlucht 2016

Meldt u zich tijdig aan, er zijn maar een beperkt aantal vluchten. (fredvandenberk@icloud.com of willigenburgbob@gmail.com )
 
17.30-19.00 Korte onderbreking om even een warme maaltijd te kunnen nuttigen (eigen kosten) bij Zum Alte Post of elders.
 
19.00 uur tot Muziek en een gezellige avond in de stijl 70/80/90 jaren.
 
Einde avond Naar eigen wens, maar tot in de late uurtjes!
 
Datum: Zondag 15 september 2019
Tussen 09.00 en 12.00 het “Katerloze Fruhshoppen” met ontbijt waarna een ieder zijn weg vervolgd tot de volgende reünie.

PS. Het programma kan nog worden aangevuld of zelfs wijzigen, kijk af en toe even op deze pagina.

Voor meer informatie omtrent overnachtingsmogelijkheden en adressen of telefoonnummers, zie onze Accommodaties pagina.

Om zoveel mogelijk mensen deel te laten nemen vragen wij u om zoveel mogelijk vrienden, collega’s en kennissen uit de tijd van 2 GGW, het Verzorgings Squadron, 12 GGW, 220 Squadron te attenderen op de aankomende reünie!


Voor meer informatie omtrent uw overnachting en adres, zie onze Accommodaties pagina.

Om zoveel mogelijk mensen deel te laten nemen vragen wij u om zoveel mogelijk vrienden, collega’s en kennissen uit de tijd van 2 GGW, het Verzorgings Squadron, 12 GGW, 220 Squadron te attenderen op de aankomende reünie!