Copyright © 2014 Schoppingen.nl

Rondvlucht Schöppingen 14 september 2019

Op Zaterdag 14 september 2019 vindt er weer een reünie in Schöppingen plaats. Als extra hebben wij als organisatie bedacht, dat het ook wel leuk zou zijn om jullie wederom de mogelijkheid te bieden een rondvlucht rondom Schöppingen te maken.

Hiervoor hebben wij inmiddels weer contact gelegd met UL-Metelen. Dit is een kleine vliegschool in Metelen, waar opleidingen en rondvluchten aangeboden worden voor het vliegen met een gemotoriseerde deltavlieger.

Vanaf deze vliegschool bestaat de mogelijkheid om een rondvlucht rondom Schöppingen te maken.
Speciaal voor onze reünisten hebben wij met UL-Metelen afspraken kunnen maken om op Zaterdag 14 september 2019 deze rondvlucht voor €50,00 à €60,00 p.p. te kunnen krijgen. Wij willen dan rondom Schöppingen vliegen en ook over of langs de LA en IFC vliegen.

Je kunt je voor deze rondvlucht bij ons inschrijven via de inschrijfpagina of per mail. De rondvluchten zullen op 14 september ’s ochtends vanaf 08.30 tot circa 12.00 uur en ’s avonds vanaf circa 17.30 gemaakt worden. Echter niet `s middags i.v.m. thermiek die dan kan ontstaan. Deze rondvluchten zullen uiteraard alleen plaats kunnen vinden bij ideaal vliegweer. 1 à 2 dagen voordat de rondvluchten plaats zullen vinden, zullen wij contact opnemen met de vliegschool om te vernemen of er kans is dat er gevlogen zal worden. Er bestaat eventueel ook de mogelijkheid om op zondagmorgen 15 september 2019 te vliegen. Let op: op de dag zelf kan door de piloten nog beslist worden, dat er wel of niet gevlogen wordt. Houdt hier s.v.p. rekening mee.

Gezien er maar een beperkt aantal personen mee kunnen vliegen, verzoeken wij jullie je voor de rondvluchten op tijd op te geven. Afspraken betreft de rondvluchten zijn alleen voor de reünisten gemaakt. Heb jij je nog niet voor de reünie opgegeven, kan jij helaas nog geen gebruik maken van dit aanbod. Dus wacht niet te lang en geef je eerst of gelijktijdig op voor de reünie en de rondvlucht. Je wordt op volgorde van opgave ingedeeld voor de rondvluchten. Bij opgave mag jij aangeven op welk dagdeel jou voorkeur uitgaat. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Mocht je in Schöppingen overnachten en geen bezwaar hebben om eventueel op zondagmorgen te vliegen, maak dit dan ook even kenbaar, zodat wij op zaterdag wat gemakkelijker zoveel mogelijk mensen de kans kunnen bieden om deze rondvlucht te maken. Wordt je voor de zaterdagmorgen ingedeeld probeer dan op tijd in Schöppingen aanwezig te zijn. Exacte tijden worden nog doorgegeven.

Voor meer info kijk ook eens op de volgende website:
http://www.ul-metelen.de

of bekijk eens het volgende filmpjes:

Stuur voor opgave van de rondvlucht een mail naar info@mercier-ct.nl t.a.v. Arthur Mercier of bel 06 83 23 7016.

S.v.p. per persoon opgeven, met voorkeur dagdeel.

De mensen die op zaterdagmorgen ingepland staan, krijgen in ieder geval vrijdagavond bericht of de vluchten door zullen gaan, zodat men bij slecht weer niet onnodig te vroeg aanwezig is. Mocht je plotseling verhinderd zijn, laat het dan z.s.m. weten, zodat er iemand vanaf de reservelijst jouw plaats in kan nemen.

Let op: de organisatie neemt geen enkele verantwoording voor deze vluchten, maar coördineert enkel de tijden en aantal personen. Garanties voor mooi weer kunnen wij helaas ook niet geven.